ONLINE OBUKA (UČENJE NA DALJINU)

 

Šta su online kursevi?

Online kursevi namenjeni su ljudima koji iz lokacijskih ili nekih drugih razloga ne mogu prisustvovati regularnom pohađanju kursa. Prednosti ovih kurseva jesu u tome što polaznik može iz udobnosti svog doma pratiti predavanje. Online kursevi su individualni, svaki polaznik ima predavača za sebe, a vreme i intenzitet trajanja kursa polaznik sam određuje. Za ovaj vid pohađanja kursa ljudi se najviše opredeljuju zbog istog nivoa dobijenog znanja sa znatnom uštedom vremena, koje je danas svakako dragoceno.

 

Kako funkcionišu online kursevi?

Kurseve slušate preko interneta, od kuće. Znači, ne idete nigde, već slušate kurs na svom kompjuteru, udobno zavaljeni u stolicu.  Sa druge strane „žice“ je neko od nas i drži Vam obuku. Bilo da koristimo Skype ili neku drugu platformu iskustvo je vrlo slično, kao da gledate video na svom kompjuteru stim što kod ove vrste obuke postoji interakcija polaznik-predavač u realnom vremenu.

Zar to nije isto kao da gledam tutorijale na Youtube-u?

Donekle je slično, ali postoji jedna velika razlika. Ovde niste samo pasivni posmatrač koji samo gleda i sluša lekcije i tutorijale. U pitanju je direktna komunikacija, kao da neko od nas, sedi pored Vas. U bilo kom trenutnku možete da postavite pitanje i da dobijete odgovor. Što nije slučaj kada gledate video kurseve, tutorijale ili učite iz knjige.

Sem što možete da postavite pitanje kad god Vam nešto nije jasno, možete i da tražite da prilagodimo plan i program kursa Vašim potrebama. Možemo više vremena da posvetimo temama koje su Vama posebno bitne i terminima koji baš Vama odgovaraju. To je mogućnost koju nemate kad gledate Youtube, Lynda.com, Udemy.com i slične tutorijal/video kurseve.

Šta Vam je potrebno da bi mogli da pratite online kurs?

  • Stabilna internet konekcija
  • Instaliran Skype, jedan od najpopularnijih programa za komunikaciju preko interneta. Program je besplatan i možete ga skinuti sa ove adrese: http://www.skype.com/en/
  • I to je sve, obuka može da počne

Da li se dobija sertifikat?

Po završetku obuke dobijate sertifikat, isto kao i svi ostali polaznici koji završe kurs kod nas u učionici.

 

OBUČITE SE ZA POSAO KNJIGOVOĐE

Pripremite se za jedno od natraženijih i najplaćenijih zanimanja

Obuka traje 90 školskih časova. Svaki polaznik dobija besplatan softver na kome se izvodi obuka, na trajno korišćenje i za vežbanje kod kuće! Obuku prati adekvatna literatura-dve skripte koju dobija svaki polaznik. Nije bitna stručna sprema niti da kandidat bude ekonomske struke jer je plan i program rada prilagođen svima, čak i onima koji nisu imali dodir sa knjigovodstvom. Polaznici će na zanimljiv i učinkovit način savladati materiju što će im omogućiti da povećaju svoje šanse za zaposlenje.

Obuka je namenjena svim polaznicima koji žele da nauče knjigovodstvo i da stečena znanja primenjuju u praksi. Počinje se od pojma robe u velikoprodaji i svih knjiženja vezana za nju (kalkulacija, faktura, izvod, otpis, povraćaj, oračun PDV-a). Zatim se knjiži roba u maloprodaji. Namerno smo prekinuli vezu između robnog i finansijskog knjigovodstva, tako da polaznici na bazi robne dokumentacije sami formiraju finansijske naloge. Tokom obuke proknjiži se preko 400 dokumenata koji se štampaju i slažu u 30 finansijskih naloga. Na bazi ove dokumentacije radi se završni ispit koji se polaže na kraju obuke i sadrži-izradu završnog računa. Polaznik koji uspešno položi ispit dobija sertifikat koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje.

Obuku izvodi diplomirani ekonomista sa višegodišnjim iskustvom u struci i izuzetnim predavačkim sposobnostima.

Ne morate donositi odluku birajuci između kvalitetne i skupe obuke i jeftine i nekvalitetne obuke.

 Mi smo za Vas napravili kompromis: najkvalitetnija obuka po veoma pristupačnoj ceni.

 

OBUKA RADA NA RAČUNARU

Savladajte osnove informatičke pismenosti uz konkretne primere

U okviru osnovne obuke je: Windows (operativni sistem), Word (program za obradu teksta), Excel (program za tabelarne proračune), Power Point(program za izradu prezentacija), korišćenje interneta, slanje i prijem elektronske pošte. Obuka traje 50 školskih časova. I upravo ovih 50 časova predstavlja minimum znanja za korišćenje računara, kako u kućnoj varijanti tako i na poslu, jer se u oglasima za posao traži baš ovaj nivo znanja.

Po završetku obuke, polaznik će biti u stanju da potpuno samostalno koristi računar. Naučićete kako da organizujete, snimate, kopirate, narezujete i koristite vaše podatke (tekst, sliku, muziku, film).  Uz pomoć Word-a naučićete sledeće: kako da sredite i odštampate tekst, ubacite sliku u tekst, da napravite tabelu, da ubacite Header and Footer, da izvršite prelom i numeraciju strana…Sa Excel-om bićete u mogućnosti da vodite evidenciju i statistiku, računate i pravite grafikone, primenite matematičke formule i jednačine, koristite apsolutne i relativne adrese, radite sa više radnih listova istovremeno, povezujete Word i Excel…Sa Power Pointom znaćete da napravite svoju prezentaciju u koju možete ubaciti muziku, film i slike…Naučićete kako da šaljete i primate elektronsku poštu (e-mail) i pretražujete internet stranice.

Na kraju obuke polaže se završni ispit i polaznik koji uspešno završi ispit dobija sertifikat koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje.

Za obuku je obezbeđena adekvatna literatura koja je prati.

Uložite u svoju budućnost, priključite se timu polaznika naše škole, naučite nešto novo! Time ćete povećati svoje šanse za zaposlenje i steći prednost u odnosu na ostale kandidate koji konkurišu za isti posao.

 

CENTAR ZA EDUKACIJU

ENTERKONT

KNEZA MILOŠA 8 KRAGUJEVAC

Tel: 034 30 50 10

Mob: 064 163 85 59

www.enterkont.co.rs

enterkont@gmail.com

PETNAEST GODINA ISKUSTVA U EDUKACIJI

1200 POLAZNIKA

MI SMO TU ZBOG VAS